KONTOR | TEK:STILLE

Vindveggen Arkitekter valgte tek:STILLE i fargene Oliven og Skifer for å gi en fin balanse av gjenklang og lydabsorpsjon på kontoret. Kombinert med en smart skinne for prosjektbilder ble veggen både dekorativ og praktisk.

Solli Arkitekter i Drammen trengte å forbedre akustikken betraktelig på møterommet. For å optimalisere akustikken ved å redusere gjenklang ble det montert tek:STILLE plater i fargen Skygge. Platene ble montert på en bakplate som tilsammen gav en A-klasse lydddemping.

Dronningen landskapsarkitekter i Oslo hadde et kontorlokale som var preget av dårlig akustikk. Det en ene møterommet ble også brukt i lunsjen og ansatte slet med å kunne følge en samtale pga gjenklang. For å løse akustikk problematikken valgte de vårt solide akustikkpanel tek:STILLE i koksgrå som er meget bra på å redusere gjenklang. Møterommet ble betydelig forbedret med tanke på akustikk og både ansatte og besøkende fikk et mye mer behagelig innemiljø. 

HUB WALL-IT For å forbedre akustikken på kontoret ble tek:STILLE i fargen Sand valgt i himling og på veggen. Panelene ble montert verbandt for et stilfullt uttrykk. Det ble også montert ledlys som gav et lekkert resultat.

Eger Skin Clinic i Oslo forbedret akustikken med tek:STILLE panel i fargen snø i himling.

Sjekk dine mange muligheter for lyddemping her

Siste fra Instagram