Om WALL-IT

Gründere

Navn: Ingvar Hagen
Stilling: Gründer
Sted: Oslo
Telefon: 91351043
Epost: ingvar@wall-it.no

Navn: Bente Sundt Hansen
Stilling: Markedssjef
Sted: Oslo
Telefon:
Epost: bente@wall-it.no

IDEEN TIL WALL-IT

  • 100% naturmaterialer

  • 100% bærekraftig

VISJON

 

Helt naturlig!

WALL- IT skal være et naturlig valg på vegg
WALL- IT skal tilby bærekraftige naturprodukt

Bærekraftige vegger i naturmaterialer - kork

VERDIER 

 

TYDELIG – Produktene har et særpreg som sier WALL-IT!

RAUS – Det kreves nysgjerrighet for å skape innovasjon.

YDMYK – Sammen skaper vi fremtidens vegger.

Selve ordet TRY symboliserer det å være gründer og satse på nyskapning.

Verdiene til WALL-IT

TJENESTER

Hvis du ønsker montering, ta gjerne kontakt med oss. Vi har mange hyggelige håndverkere som har erfaring med å montere våre produkter.

Ønsker du rådføring med arkitekt eller interiørkonsulenter, så har vi etterhvert mange som kjenner våre produkt og som kan hjelpe dere å tegne og finne kreative løsninger! Ta kontakt så finner vi en i ditt nærområde.

Gründerne til WALL-IT

OM GRÜNDERNE

Ingvar Hagen er født og oppvokst i Stryn. Han er 3.generasjons eier av Hagen AS, Nordens ledende trappeprodusent. Ingvar har gjennom hele oppveksten hatt stor interesse for trevirke, produksjonsteknologi og det å skape skreddersydde produkt.

Ved siden av praktisk erfaring fra trappefabrikken, er Ingvar utdannet sivilingeniør på NTNU innen maskinteknikk med fordypning innen produksjon og kvalitetsteknikk. I studiene har Ingvar skaffet seg verdifull internasjonal erfaring i Tyskland og England.

Ingvar jobbet hos SINTEF Teknologi og Samfunn i 2,5 år, og ble involvert i mange innovative prosjekt som gav mye læring og inspirasjon.

I 2006 begynte Ingvar i familiebedriften. Ingvar var en sentral leder innen teknologi- og prosessutvikling. Det var 8,5 år som gav bedriften konkurransefortrinn gjennom satsing på innovasjon. 

Bente Sundt Hansen er oppvokst i Sandnes. Hun har alltid vært opptatt av design og interiør og har blitt særlig inspirert av asiatisk design fra tiden i Sør-Korea, Taiwan og på Bali. Hun var med på en start-up som solgte designmøbler. Bente var ansvarlig for design, innkjøp og markedsføring.

Bente er utdannet organisasjonspsykolog ved BI og har jobbet med HR og rekruttering i til sammen over 10 år i Personalhuset, Academic Work og Datametrix.

Er du en arkitekt?

VELKOMMEN TIL VÅRT ARKITEKTOMRÅDE

Er du arkitekt, interiørarkitekt eller interiørdesigner? Vi anbefaler at du registrerer konto hos oss og får tilgang på eget lukket område på våre nettsider som gjør det lettvint å hente nødvendig informasjon for deg.

FORDELER MED Å REGISTRERE SEG

  • Få tilgang til AutoCad filer av produktvarianter
  • Få tilgang til høyoppløselige bilder av produktvarianter
  • Få tilgang til produktrapporter for brann, akustikk og innemiljø
  • Prisliste for prosjektmarkedet
Glemt passord?