KONTOR | TEK:STILLE

Lyddemping til kontor

tek:STILLE panelene fungerer utmerket som lyddemping til kontor. Panelene er laget av resirkulerte plast flasker og kommer i 45 lekre farger. Vi kan også montere tek:STILLE på en bakplate som gir A-klasse lyddemping. Panelene er flammehemmende som gjør dem trygge i bruk i forhold til å redusere brannfare.

Utvalgte referansekunder:

Vindveggen Arkitekter valgte tek:STILLE i fargene Oliven og Skifer for å gi en fin balanse av gjenklang og lydabsorpsjon på kontoret. Kombinert med en smart skinne for prosjektbilder ble veggen både dekorativ og praktisk.

Solli Arkitekter i Drammen trengte å forbedre akustikken betraktelig på møterommet. For å optimalisere akustikken ved å redusere gjenklang ble det montert tek:STILLE plater i fargen Skygge. Platene ble montert på en bakplate som tilsammen gav en A-klasse lydddemping. tek:STILLE kan også brukes som en praktisk oppslagstavle på kontoret så du får 2 funksjoner i en 1!

Dronningen landskapsarkitekter i Oslo hadde et kontorlokale som var preget av dårlig akustikk. Det en ene møterommet ble også brukt i lunsjen og ansatte slet med å kunne følge en samtale pga gjenklang. For å løse akustikk problematikken valgte de vårt solide akustikkpanel tek:STILLE i koksgrå som er meget bra på å redusere gjenklang. Møterommet ble betydelig forbedret med tanke på akustikk og både ansatte og besøkende fikk et mye mer behagelig innemiljø. 

På kontorene og møterommene til Cibes på Slependen ble tek:STILLE i fargen sand valgt for å dempe unødvendig støy. Da det var mange harde flater med glass og gipsvegger, ble tek:STILLE montert på en bakplate som gir A-klasse lyddemping. Akustikken ble behagelig både for ansatte og besøkende.

Design- og reklamebyrået Anti hadde et kontor hvor møterommene ikke ble brukt på grunn av for mye gjenklang. For å ta bort uønsket støy valgte de å bekle flere vegger på de ulike møterommene med tek:STILLE i fargen Lakris. Veggene skulle også fungere som oppslagstavle ved behov. tek:STILLE ble både lekkert og praktisk på kontoret i Oslo.

HUB WALL-IT valgte teks:STILLE som lyddemping til vegg og himling. På det ene kontoret ble tek:STILLE i fargen Sand valgt i himling og på veggen for å skape en helhetlig og rolig atmosfære. Panelene ble montert verbandt for et stilfullt uttrykk. Det ble også montert led-lys som gav et lekkert resultat. På det andre kontoret ble det valgt tek:STILLE i fargen Skygge hvor panelene ble lagt på linje. På begge kontorene ble TV’en innfelt i tek:STILLE slik at det ble et sømløst og rent uttrykk hvor alle ledninger er skjult bak tek:STILLE platene.

Eger Skin Clinic i Oslo forbedret akustikken med tek:STILLE panel i fargen snø i himling.

Her kan du lese mer om tek:STILLE.

Sjekk dine mange muligheter for lyddemping her

Siste fra Instagram