KONTOR | MOSE

Dekor vegg i mose

Spesialdesignet dekor vegg i mose på hovedkontoret til Den Norske Turistforening på Youngstorget 2. Veggen i resepsjonen skaper følelsen av å være i naturen og gir en avslappet og fin stemning for besøkende og ansatte.

Compedge er et fremoverlent markedsbyrå som er nytenkende og kreativt. De slet med dårlig akustikk på kontoret og ønsket å skape et triveligere kontormiljø. For å forbedre akustikken, få farge på veggen og et trendy blikkfang, valgte de å bekle en vegg med mose. Bedriftslogoen ble integrert på veggen.

Clemens Eiendom driver kommersiell eiendomsutvikling og ønsket å friske opp og gi farge til entreen. De valgte et stort mosebilde i 3 ulike grønnfarger med en fin treramme rundt.

Veidekke i Sandefjord ønsket å skape en fin stemning på kontoret. De hvite, slette veggene ble dekorert med blant annet mose.

#5 Aztek, IT konsulentfirma i Oslo, ble så inspirert etter å ha vært på kontoret til vår kunde Compedge at de valgte et design mosebilde på veggen. Mosen gav farge til kontorlandskapet og passet flott inn med det øvrige interiøret.

#6 Ringnes brukte skilleveggen i mose,som de hadde på en lansering, til en stilig dekorvegg på kontoret. Flott og miljøbevisst valg.

#7 Oslo Business Forum benyttet seg av gjenbruk der messestanden av mose ble brukt som flott fondvegg på kontoret etter konferansen.

Veggen er designet av kunden og skaper en unik egenart. De har tatt utgangpunkt i sitt kjennetegn med den røde t-en og har med ulike farger forsøkt å lage en sti på veggen. Veggen symboliserer det vakre fargespillet som omgir oss i naturen.

Mosen kommer i 28 ulike farger så her er mulighetene mange for unik og personlig design på vegger, bilder, som et designelement i kombinasjon med andre materialer og/eller logoer!

Her kan du lese mer om mose vegg fra WALL-IT!

For å komme tilbake til referanser trykk her.