Kontor | Trespill-Gren

Spileplater med knagg funksjon

Våre unike og smarte spileplater, Tre-spill | Gren, har funksjonelle knagger som kan brukes ved behov. Knaggene tas inn når de ikke er i bruk. Spileveggen er perfekt både på kontoret og hjemme da den er arealeffektiv og erstatter bl.a. lite praktiske stumtjenere.

Med en slik knaggvegg blir uttrykket moderne og lekkert. Trespilene er en fin måte å bringe inn en bit av naturen og gjør interiøret lunt og varmt. Det som er ekstra stilig er at siden veggen har praktiske knagger som tas inn og ut ved behov, kan du endre uttrykket på veggen så ofte du vil. Med spileveggen gren er det alltid en plass for gjester å enkelt henge jakken fra seg.

Våre spileplater er montert på en lyddempende plate som gjør at platene er med på å forbedre akustikken i rommet. På HUB WALL-IT på Skøyen ble spileveggen valgt for dekor, for å spare plass, forbedre akustikken og for å gjøre det enklere med renhold av robotstøvsuger.

Med trespill| Gren får du et rent, lekkert uttrykk samtidig som du får lyddemping og opphengs muligheter. Kunder har valgt å bruke produktet i entreèn for enkel oppheng av jakker, paraplyer, skjerf o.l. På soverommet brukes veggen til morgenkåper, smykker, lyslenker etc. Bruk spileveggen på badet til badekåper, håndklær osv.

Du kan få spileveggen med en akustisk bakplate som gjør at veggen blir en a-klasse lydabsorbent. Dette kan være fint å ha f.eks. i åpne kontorlandsskap hvor lyden bærer litt ekstra. Ved å benytte spileplater med knagger på kontoret vil du få en lekker dekorvegg hvor ansatte og gjester kan henge fra seg.

Er du interessert i å lese mer om Gren kan du se her.