KONTOR | MOSE – SIRKEL

Trendy mose produkter

Mose produkter er veldig populære og trendy. Mosesirkler skapet et flott og spennende blikkfang! Mose er norsk reinlav som er vasket, mykbehandlet, varmebehandlet og farget med naturlige fargepigment. Dette gjør mosen både antistatisk, myk samt fri for giftige kjemikalier. Mose er en fin og dekorativ måte å bringe naturen inn på kontoret eller hjemme. Mose sirklene gjør det grønt og frodig året rundt og gir liv til kontorveggene.

Håndlaget i Norge

Våre mose produkter er håndlaget og produsert på en bærekraftig måte i Norge. Mose sirkler består av reinlav som er festet på en bakplate som har lav vektgode akustiske egenskaper, er sertifisert i forhold til brann og innemiljø og tåler fuktighet.

Mose sirklene er innrammet i nydelige rammer av bjørkefiner. Rammene kan du få enten hvitoljet eller sortoljet. Vi bruker miljøvennlig naturolje som fremhever bjørkefineren på en tidsriktig måte. Rammen gir et eksklusivt inntrykk og er med på å beskytte mosen slik at den holder seg fin lenge.

Vedlikeholdsfri

Mosen er konservert slik at den ikke er levende og dermed helt vedlikeholdsfri. Den trenger hverken lys eller vann, tiltrekker seg ikke insekter, vokser ikke og endrer ikke form. Mosen beholde tekstur, form og farge i mange år.

Mose sirkler kan kjøpes direkte i vår webshop i 2 ulike farger og størrelser. Dersom du ønsker større mosesirkler, andre farger på mosen eller flere farger kombinert kan du ta kontakt via kontaktskjemaet nedenfor.

Les mer om mosesirklene her.

Les mer og bestill mosesirkler her!

Et utvalg av bedrifter som har valgt Mosesirkel på kontoret

Nærsenter Utvikling i Bærum freshet opp sine kontorlokaler med flere WALL-IT vegger, deriblant våre mose produkter «Moss of Norway».
På de lekre badene valgte de grønne mosesirkler i ulike størrelser. Mosesirklene ble et nydelig og friskt innslag av norsk natur og ble prikken over i’en på interiøret. Mosen ble innrammet i håndlagede trerammer i mørk beiset eik.

Mose sirklene ble kombinert med runde speil med ledlys. Dette skapte en lekker kontrast mellom myke og harde materialer.

Sopra Steria ønsket å gi mer liv til de hvite, kjedelige veggene sine. De ønsket noe kreativt og naturlig. De landet på å kombinere mosesirkler og tek:STILLE|Print i sirkler. Mosesirklene ble en fin og naturlig måte å dra inn litt norsk natur.

Kontor på Barcode i Oslo valgte flere mosesirkler på møterommene for å friske opp veggene og gjøre det lunere. Resultatet ble lekkert!

Kontorlokaler i Østfold fikk en makeover med blant annet mosesirkler i mørk ramme i fargen Granbar. De grønne mosesirklene gjør det grønt og frodig inne selv på grå dager.

Compedge markedsbyrå i Oslo ønsker å friske opp veggene. De valgte sin egen unike design på mosesirklene. Ved å kombinere fargene Granbar og Furunål ble det et lite kunstverk på veggene. I tillegg valgte Compedge å kombinere våre innrammede whiteboard sirkler med mose sirklene. Et praktisk og stilig valg!

Kontorer i Østfold valgte mosesirkler i hovedoppgangen på kontoret for å live opp kjedelige vegger. Resultatet ble lekkert og innbydende. Her var det Jellow Design som stod for designet.

Siste fra Instagram