KONTOR | MOSE-HEXAGON

I det nye kontorbygget Parallell Oslo på Bryn ble det valgt å bekle flere vegger med 2 av våre produkter: Hexagon fliser i Moss of Norway & Hexagon fliser i tek:STILLE.

Bygget er på 19000 m2 og er designet med trivsel og velvære i fokus. Skanska Norge står for byggingen. Kontorbygget er nøye designet med gjennomtenkte løsninger og gode lysforhold som skal bidra til et sunt og godt innemiljø og trivsel.

Hexagon fliser i mose og tek:STILLE ble kombinert for å få frem en spennende kontrast i tekstur, naturmaterialer og farge. Både mose og tek:STILLE har gode akustiske egenskaper så resultatet ble forbedret akustikk med et lekkert iøyenfallende design. Det er Krohn Interiørarkitekter som designet kontorlandskapet.

Mose er 100% håndlaget norsk produkt som er plukket og fremstilt på en bærekraftig måte. Mose passer perfekt til grønnere prosjekter da det er en lekker og miljøvennlig måte å bringe inn en bit av norsk natur. Mose gir følelse av velvære og naturproduktet innehar mange gode egenskaper.

Les mer om Mose | Hexagon her

Siste fra Instagram

Siste fra aktuelt

Er du arkitekt?

VELKOMMEN TIL VÅRT ARKITEKTOMRÅDE

Er du arkitekt, interiørarkitekt eller interiørdesigner? Vi anbefaler at du registrerer konto hos oss og får tilgang på eget lukket område på våre nettsider som gjør det lettvint å hente nødvendig informasjon for deg.

FORDELER MED Å REGISTRERE SEG

  • Få tilgang til AutoCad filer av produktvarianter
  • Få tilgang til høyoppløselige bilder av produktvarianter
  • Få tilgang til produktrapporter for brann, akustikk og innemiljø
  • Prisliste for prosjektmarkedet
Glemt passord?