KONTOR | KORK-PEAK

Veggfliser i trendy 3D mønster

Kontorbygg på Barcode i Oslo ville freshe opp lokalene med akustikkvennlige og stilige veggfliser. 3D Kork flisene Peak i natur farge ble et naturlig valg. Flisene gav dybde og liv til veggen samtidig som akustikken ble forbedret.

IT bedriften Documaster ønsket å skape et lunt og stilig kontor for både kunder og ansatte. De valgte Peak i fargen blue som passet nydelig inn med resten av det stilige interiøret.

Olje- og gassbedriften Pandion Energy sitt kontor fikk en stilig oppgradering med Peak i fargen Copper. Veggen ble et nydelig blikkfang både for besøkende og ansatte.

IT bedriften Aztek i Oslo trengte å forbedre akustikken på kontoret og samtidig oppgradere interiøret. De valgte derfor Kork | Peak i fargen Copper og Blue på 4 møterom/kontor for å sette farge på kontoret og redusere forstyrrende gjenklang. 3D Kork veggen passet utmerket inn da den tar opp fargen i Aztek sin logo og gir dybde til de slette veggene.

Den kreative design huben, SignalNorway i Stryn, valgte også Kork | Peak i fargen Ivory på sitt møterom. De valgte å kombinere Peak sammen med whiteboard tavlen for å skape en mer spennende og iøyenfallende vegg i tillegg til å forbedre akustikken på kontoret.

Nærsenter utvikling i Bærum valgte 4 vegger med Peak i fargene Copper og Yellow for å få farger inn på kontoret, skape mer liv til veggene og forbedre akustikken. For å ytterligere forbedre akustikken ble Peak kombinert med en bakplate at tek:STILLE. Resultatet ble et lunt, fresht og behagelig arbeidsmiljø.

Høgskolen i Lillehammer valgte Peak i fargene Yellow og Black som blikkfang på kontorene og stillerommene sine. Dette gav en trendy look og forbedret akustikken.

Interiørfirmaet Smart Løsning AS i Mo i Rana benyttet kork flisene Peak i møterom til å absorbere lyd og skape et stilig blikkfang og uttrykk på veggen. Kombinert med ledlys kommer det lekre 3D designet godt fram og skaper spennende lysspill på veggen. Veggflisene gjorde rommet og interiøret lunt og stemningsfullt samtidig som akustikken ble forbedret.

Geilo Næringspark ønsket å gi liv til veggene og forbedre akustikken på møterommet. De valgte blant annet veggfliser i modellen Kork | Peak i fargen Natural for dens eleganse og gode akustikkegenskaper.

Les mer om Peak her

Om Peak

Peak er korkfliser som enkelt monteres med monteringslim. Det er et do-it-yourself produkt som kan moteres rett på veggen så lenge veggen er slett. Man slipper dermed forarbeid og/eller grunning.

Korkproduktet er et resultat av kreative teknologiprosesser som har skapt et moderne uttrykk samtidig som korkens fantastiske egenskaper er bevart. Kork er et sanselig materiale som er mykt og lett, lydisolerende og støtdempende. Peak har en flott 3D tekstur som reduserer gjenklang. Monteringsvideo for 3D kork finner du her. 

Peak kommer i flere freshe farger. Dette gjør valgmulighetene store slik at man kan designe sin egen unike vegg. Du kan lese mer om Peak og se de ulike fargene her.

WALL-IT tilbyr flere ulike korkprodukter i ulike farger og modeller. Her er en oversikt over alle våre korkprodukter.

 

Siste fra Instagram