KONTOR | KORK-KLASSISK-FARGET

Tavle vegg av kork

Bakkegruppen på Skøyen, som utvikler og selger boliger, trengte en tavle hvor de kunne henge opp ulik informasjon til de ansatte og besøkende. De ønsket en tavle som var praktisk og ville freshe opp kontoret. For å skape et lunt og smart interiør valgte de Kork | Klassisk i fargen Leather. da fikk de både en praktisk og stilig oppslagstavle samtidig som den lekre brune fargen gav varme til kontoret.

Kork er et populært og behagelig material som både gir dekor og mulighet for å henge opp det du vil huske og vise frem. Det som skiller Kork|Klassisk fra tradisjonelle korkplater er at overflaten består av et dekorativt lag med barkfiner. Tradisjonelle kork fliser har kun uniform granulat. Barkfineren på Kork|Klassisk gjør at hull etter tegnestifter bli mindre synlige enn på andre kork fliser. Overflaten har en taktil tekstur som gjør veggen estetisk flott og mer holdbar. I tillegg har flisene lav vekt og er enkelt å montere selv med monteringslim.

Kork er et bærekraftige naturmaterial som er veldig populært blant interiørdesignere. Korkens naturlige og organiske utseende gir den også en fin og unik egenart. Kork egner seg veldig godt som oppslagstavle da den har en utmerket «pinne» funksjon. Kork er også lyddempende. Cellestrukturen ligner en bikube. Millioner av hulrom gjør at korken har lydisolerende egenskaper.

Kork | Klassisk kommer i 10 freshe farger i tillegg til natur. Kork flisene er farget med naturlige fargepigmenter.

Hos oss kan du kjøpe kork i flere ulike varianter, mønster, teksturer og farger. Ved å kombinere ulike materialer, farger og mønster skapes en unik statement vegg samtidig som akustikken forbedres!

Les mer om Kork|Klassisk farget her.

Les om korkens positive egenskaper her

Siste fra Instagram