KONTOR | KORK – DROP

Markedsavdelingen til Storebrand i Oslo ønsket å friske opp det hvite og kjedelige kontoret med en fargerik dekorvegg som reduserte gjenklang og forbedret akustikken. De valgte å bekle kontoret med de flotte 3d korkflisene som ser ut som dråper. Kork | Drop kommer 14 freshe farger og de valgte å kombinere to farger; grey og taupe.

Det stilige designet på Drop gjør at veggen fremstår elegant og med dybde. Veggen fornyet rommet og ble som et spennende bilde å hvile øynene på. Drop flisene er veldig enkle å montere selv med monteringslim.

Stillerommene på Sopra Steria sitt hovedkontor i Postgirobygget har fått en oppgradering med kork fliser. 3D kork flisene Drop i fargene natural og copper ble valgt for å skape mer innbydende rom og for å forbedre akustikken. Sopra Steria valgte etterhvert å bekle flere av stillerommene med Drop i fargene emerald og turquoise. Resultatet ble et stilig, komfortabelt og energigivende stillerom.

Nærsenter utvikling i Bærum ønsket å freshe opp kontorlokalene med noe som var iøyenfallende, stilig og forbedret akustikken. Drop ble da et naturlig valg både pga det flotte og unike 3D designet og korkens gode lydabsorberende egenskaper. Korkflisene ble montert på de stilige toalettene og ble et kult innslag i det flotte interiøret.

HUB WALL-IT har en dekorvegg av kork flisene Drop på kontoret. For å skape en rolig atmosfære ble fargene black, grey og taupe valgt. Kork flisene gir en lekker dybde, lunhet, farge og tekstur til veggen og reduserer gjenklang. Korken ble en lekker kontrastvegg og gir kontoret en wow-følelse!

Her kan du lese mer om Drop og kjøpe de populære flisene! Vi har Norges største utvalg av kork fliser. Se dine mange muligheter nedenfor.

Finn din kork favoritt!

Siste fra Instagram

Kork er et bærekraftig naturmateriale med mange fine egenskaper. Den er lyddempende, behagelig å ta på, holdbar og lett å montere. Vi tilbyr flere forskjellige kork produkter til vegg og himling som passer utmerket hjemme eller på kontoret. Kork flisene kommer i ulike mønster, farger og fasonger. Gi liv og dybde til veggene med dette flotte naturmaterialet!

Du kan få flere ulike kork fliser hos oss i ulike mønster, farger og størrelser. Her kan du se vårt store utvalg i kork.