KANTINE | KORK-PEAK

Interiørtips til kantine vegg

IT selskapet Documaster flyttet inn i store, freshe nyoppussede lokaler på Skøyen i Oslo og ønsket å dekorere veggene med trendy akustikkprodukter. I kantineområdet valgte de Kork | Peak i fargen blue for å forbedre akustikken og få en kul statement vegg. Veggen ble et flott, iøyenfallende element i kantinen og passet ypperlig inn med resten av det skandinaviske design møblementet. Kantinens akustikk ble betydelig forbedret og ble til et flott og behagelig oppholdssted. Perfekt for både ansatte i hverdagen og for kundearrangement.

Kork | Peak ble montert veldig enkelt rett på eksisterende vegg på under 1 time. Korken monteres med monteringslim. Korkproduktet er veldig enkelt å montere selv og krever ingen forarbeid så lenge veggen er slett. Kork er et veldig behagelig naturmateriale å jobbe med og veier lite. Korkproduktet er et av flere av våre korkprodukter som har fått designpris for “Design for society/ Design for Sustainability” fra European Product Design Award.

Vi har flere ulike korkprodukter som gir vegger med personlighet. Korkveggene gir en fin 3d tekstur som blir en wow-faktor på veggene, skaper dybde og forbedrer akustikken. Få interiørtips til kantine vegg og andre vegger her. Vi tilbyr flere ulike naturprodukter som veggdekor.  Her kan du se totaloversikt over alle naturproduktene vi har.

Her kan du se flere referanser.

 

Siste fra Instagram