Hjemmekontor | Kork – klassisk

Praktisk hjemmekontor

For å få et praktisk og funksjonelt hjemmekontor er en kork tavle et fantastisk verktøy. Med en oppslagstavle får du raskt oversikt over planer, du kan henge opp det du vi huske og/eller henge opp bilder som inspirerer deg. Du kan også raskt og enkelt endre uttrykket så ofte du vil/trenger. Kork gir også en fin lunhet til interiøret og er en lekker måte å ta inn naturen på.

Kork|Klassisk har blitt veldig populært både på grunn av funksjonen og uttrykket. Kork fliser har er dekorativt lag av barkfinèr som gjør at den får en lekker, organisk og taktil overflate. Overflaten gjør at kork flisene skiller seg fra tradisjonelle kork fliser som har en overflate av kork granulat.

Kork flisene er enkle å henge opp selv med monteringslim. Du sparer mye tid med å bruke kork siden du ikke trenger å gjøre noe forarbeid som pussing og grunning på veggen. Det eneste kriteriet er at veggen er slett. Du kan montere korken rett på gips, betong, osb, kryssfiner, spon, systemvegger og smartpanel. Dersom du ønsker å montere korken på tapet eller strie anbefales det at du sjekker at tapeten eller strien ikke løsner fra veggen først. Dette gjør du ved å fukte et lite område på veggen som uansett skal bli dekket for å se om tapeten/strien løsner etter ca 15-20 minutter.

Den populære bloggeren Snekkerpappaen valgte å bekle sitt hjemmekontor med Kork|Klassisk både for å oppgradere interiøret og få en praktisk oppslagstavle.

På det populære oppussingsprogrammet Huset på TV2 valgte deltagerne Aina og Martin Kork|Klassisk i fargen natur på hjemmekontoret. Kork veggen passet utmerket inn ved arbeidsbenken og ble flittig brukt i planleggingsmøtene for oppussingen av de øvrige rommene. Resultatet ble et stilig, kreativt, praktisk og lunt hjemmekontor. Tilbakemeldingene fra Aina og Martin var at kork flisene gav en fantastisk lunhet til stuen, egnet seg ypperlig som oppslagstavle og var enkel å montere.

Les mer om Kork| Klassisk her.

 

Kjøp kork flisene her

Siste fra Instagram