BUTIKK | MOSE

dekor vegg til butikk

WALL-IT tilbyr vegger i naturmaterialer som egner seg veldig bra som dekor vegg til butikk. Flere av produktene forbedrer akustikk ved å redusere gjenklang. Mose er en populær dekor vegg som skaper et umiddelbart blikkfang og nysgjerrighet hos kunden.

Møbelringen i Karenlyst Alle på Skøyen: Møbelringen sitt flotte, nye showroom og butikk på Skøyen valgte å bekle en hel vegg med Mose i fargen Furunål for å skape et spennende blikkfang med en gang du kommer inn i butikken!

Skeidar på Alnasenteret i Oslo: Skeidar ønsket å ta inn den norske naturen i butikkutstillingen sin. De valgte å kombinere kalkmaling og bjørkestammer sammen med WALL-IT sin Mose i fargen Furunål i vindusutstillingen. Stylingen setter et naturlig preg på butikken og gjør at produktene de selger blir fremmet på en innbydende måte.

Skogstad butikk i Lørenskog: Skogstad sin nye butikk i Lørenskog ville ta inn en bit av naturen i utstillingen sin for å skape farge og liv til interiøret. Moseveggen ble kombinert med korkflisene våre Bricks. Butikken ble trendy og fresh!

Interiør – og møbelbutikken NoDe på Storo i Oslo: Ofte skal det ikke så mye til! Mose bildet gjorde utstillingen mer spennende og trendy!

MANI skobutikk på Storo Senteret i Oslo valgte Mose for å skape et blikkfang og lunhet i butikken!

Skap et harmonisk blikkfang

WALL-IT leverer trendy mose vegger til butikker og showroom. Ved å dekorere butikken i det bærekraftige og tidsriktige naturmaterialet mose, vil du både fremme dine egne produkter på en innovativ måte og i tillegg synliggjør en miljøvennlig profil.

Mosen vi leverer gir en fin dybde og taktilitet til veggen. Den grønne fargen frisker opp lokalet og blir et nydelig blikkfang som skaper interesse.

Mose veggene kan være som en enkel kontrastvegg, som en todelt-vegg, som et bilde på veggen, statement vegg og/eller som fullskala vegger. Veggene monteres direkte på alle typer slette overflater så man slipper å sparkle og male først.

Mose er veldig enkelt å kombinere med våre andre naturmaterial for å gi et helt unikt og personlig uttrykk. Eksempelvis er kokosnøtt og mose en uslåelig kombinasjon da du kombinerer mykt og hardt material. Fargekombinasjonen av mose og kokosnøtt er nydelig og gir en følelse av å være tett på naturen.

Mose passer også fint som logoer og er fint å montere direkte på veggen.

Mose kommer i flere ulike farger. Det gjør at du kan få en mose vegg etter ditt eget design. En stor  skreddersydd heldekkende mosevegg ble levert til Den Norske Turistforeningen i Oslo. Den kan du lese mer om her.

Dersom du er interessert i  å høre mer og/eller få et pristilbud, ta kontakt via kontaktskjemaet eller på mob. 913 51 043.

Trykk her for å komme tilbake til referanser.

La deg inspirere av naturens egen mose!