showroom Oslo

HUB WALL-IT

Adresse: Hovfaret 4b, 0275 Oslo

Åpningstider: Etter avtale via Book Møte eller via mob 91351043

Hvordan komme seg hit:
Bil
: Du svinger av Hoffsveien og passerer Møllhausen Torg på din venstre side og følger veien 150 meter ned gaten. Det er gode parkeringsmuligheter (mot betaling) utenfor Hovfaret 4b.
Trikk: Trikk 13 tar deg til stoppested Hovfaret. Det tar ca. 2 minutter å gå fra trikkeholdeplassen til HUB WALL-IT. Gå inn passasjen ved Norsk Energi så slipper du å gå rundt hele kvartalet.
Buss: Buss 40 stoppested Hoff (4 minutter gange til HUB WALL-IT), Buss 31 stoppested Skøyen Stasjon og Buss 20 stoppested Skøyens Stasjon (8 minutter gange).
Tog eller Flytog: Fra Skøyen Stasjon er det 8 minutter gange.

Ta kontakt for et uforpliktende møte på Hub’en. NB! På grunn av smittevernshensyn vil vi at alle våre kunder gjør avtaler på forhånd.

Book møte

Velkommen til Hub WALL-IT

På Hub WALL-IT ser du vårt brede utvalg av vegger i naturmaterialene Moss of Norway, [Kå’rka], COCO,  tre-spill, tek:STILLE, Soundtect og Organoid utstilt i ulike miljø. Vi er i et sentralt, men allikevel tilbaketrukket vernet bygg, vegg-i-vegg med Made by Wood. Vår romslige hub er på 200 m2 og har en takhøyde på 3,5 meter.

Hva vil du oppleve her:

  • Ved inngangspartiet blir du møtt av en svevende moseportal og vårt nylanserte produkt Tre-spill | Gren hvor kan du henge fra deg jakken
  • Et avslappende lounge område hvor du kan slappe av med en kaffe. I lounge området er det innredet med naturmaterialer som skaper en harmonisk og lun stemning.
  • På kjøkkenet finner du en kreativ barløsning laget av COCO som gir varme og tekstur til interiøret.
  • Et åpent landskap med kontorplasser som viser bruken av tek:STILLE som lyddempende svevende tak og [Kå’rka] som praktisk oppslagstavle.
  • En stor sanselig tribune med plass til minst 25 personer som er laget av høy fra naturen. Her vil du både se, føle og lukte naturen på sitt beste. Vi vil bruke tribunen ved ulike presentasjoner av våre bærekraftige løsninger på HUB WALL-IT.
  • Vi har 2 store møterom hvor du kan kjenne på den behagelige følelsen av god akustikk.
  • Et lunt og praktisk kontor hvor vi har tatt i bruke ulike naturmaterialer både i himling og på vegg for å skape en god atmosfære med god akustikk.
  • Du vil også kunne se alle våre produktvarianter på hub’en.
disse bedriftene har utstilt sine løsninger på Hub WALL-IT:

Sørvindu som leverer eksklusive dører og vinduer i aluminium til arkitektmarkedet. På Showroomet stiller de ut 5 dører av sitt sortiment deriblant inngangsdør i galvanisert kobber, folde- og skyvedører. De leverer produkter fra bl.a. Reynaers, Vitrocsa og Schüco.

Møbelprodusenten NCP som produserer bærekraftige designmøbler laget av resirkulert plast fra den lokale oppdrettsnæringen på kysten av Helgeland. Møblene er rettet mot det offentlige som skoler, kantiner, kulturhus, hotell/restaurant og bedrifter – både nasjonalt og internasjonalt.  Mange møbler glir også godt inn i det private hjem.

Heymat, et norsk firma som har gjort det stort i flere land og har høstet flere designpriser for sine design matter laget av resirkulert material. Heymat lanserer nå en ny produktserie på gulv rettet mot bedriftsmarkedet som vil være utstilt i Hub’en. Du vil også se flere av de kjente design mattene utstilt i lokalet.

Concrete FBTEK, er et norsk firma som selger microsement på Hvalstad. De har lagt microsement på gulv, kjøkkenbenk og på kjøkkenfronter på HUB WALL-IT.

Siste fra Instagram