MUSIKKSTUDIO | SOUNDTECT

Lydplater på musikkstudio

Lydplater fra WALL-IT passer ypperlig inn for å forbedre akustikken i musikkstudio. Need MusicComfort Hotel på Karl Johan i Oslo valgte SOUNDTECT | ABOVE for å forbedre lydkvaliteten i sitt studio. De hadde lenge vært på utkikk etter akustikk panel som samtidig var trendy og WALL-IT matchet disse kravene. Produktene er designet for  å dempe lyd (Class A) og redusere etterklang. Panelene ble hos NEED MUSIC montert i himling og de valgte fargevarianten CHARCOAL. Panelene ble vinklet slik at de absorberte optimalt i forhold til plassering av mikrofon og annet musikkutstyr.

Soundtect passer veldig bra inn med resten av det trendy interiøret på Comfort Hotel Karl Johan. Materialet akustikkplatene er laget av er resirkulerte flasker, som passer inn i den bærekraftige strategien hotellkjeden har. Soundtect kommer i flere modeller og farger!

WALL-IT tilbyr ulike lyddempende plater som redusere gjenklang. KORK er blant annet et meget anvendelig produkt for å forbedre akustikken i studio. WALL-IT har flere ulike korkprodukter i trendy design og farger. Se mer under våre produkter.