KONTOR | KORK-KLASSISK

korktavle

Skap et trendy møterom/kontor med korktavle fra WALL-IT. Flisene egner seg veldig bra som oppslagstavle. Du får en dynamisk vegg hvor du enkelt kan endre interiøret med ulike bilder og andre inspirasjonskilder uten å lage hull i veggen. Korkflisene våre skille seg fra tradisjonell kork da den har en lekker, tynn overflate av barkfiner som gir veggen tekstur. Overflaten gjør at hull etter tegnestifter blir mindre synlig og veggen blir et dekorelement i seg selv.

Kork egner seg spesielt godt som vegg til møterom da du får en praktisk vegg som kan brukes til workshops, møter, informasjonstavle etc. og gjør interiøret lunt og fint. Kork flisene er også lyddempende slik at de er med på å forbedre akustikken. Med bedre akustikk blir du mindre forstyrret i arbeidshverdagen.

Kork har flere kvaliteter: materialet er behagelig, har et organisk og naturlig utseende, er isolerende og lyddempende, har lav vekt, er resirkulerbart og biologisk nedbrytbart. Med kork får du et grønt, bærekraftig og miljøvennlig produkt. Kork | Klassisk er enkelt å montere selv. Du monterer ved å lime korken rett på eksisterende vegg.

Flere bedrifter har valgt Kork|Klassisk på kontoret og på møterommene for å friske opp veggene, gjøre interiøret varmere, forbedre akustikken og få en praktisk stor oppslagstavle. Du kan nå også få Kork|Klassisk i 10 andre lekre farger. Se de andre fargene her.

Her kan du lese mer og kjøpe vår bestselger!

Et utvalg av bedrifter som har valgt Kork|Klassisk på kontoret

Drammensveien 211, hvor blant annet Envac holder til, ble totalrenovert av Byggentreprenøren AF Gruppen og Interiørarkitekter fra Romlaboratoriet. Hele bygget tilhører Portal Skøyen som er et spennende og innovativt kontorlandskap hvor en finner store fellesareal som møterom, atrium og felles garderober. Her ønsket Romlaboratoriet en praktisk statement vegg for å friske opp kontoret, forbedre akustikken og kunne bruke den i møtevirksomhet. De valgte korkmodellen kork | klassisk. Kork veggen ble en flott og praktisk kontrastvegg som passet utmerket inn i det øvrige kontorlandskapet!

Holon Arkitekter i Bergen bekledde flere vegger både i det åpne kontorlandskapet, på møterom og i korridoren ved kantinen med Kork|Klassisk.

Impress Publisering  Stavanger monterte selv en hel vegg med kork som fungerer som en stor oppslagstavle til prosjekter og idèer. Praktisk og smart!

Rodeo Arkitekter i Oslo brukte korkflisene på 2 av møterommene. På det ene ble korkflisene kombinert med en grønn lekker farge. Det ble praktisk, lunt og trendy.

Showroomet til Hamran, Melby og Meling «Made by Wood» ønsket å gjøre møterommet lunt og innbydende for de ansatte og gjester. Kork|Klassisk ble valgt da korken gir en lekker tekstur på veggen og varme til interiøret. I tillegg kan den brukes som praktisk oppslagstavle i møter og workshops.

 

IT bedriften Aptum i Kristiansand trengte en praktisk oppslagstavle på møterommene sine og valgte Kork | Klassisk på hele vegger slik at de fikk god plass til å henge opp planer etc. på workshops og i møter. Kork veggene gjorde møterommene lune og freshe.

Kontorbygg på Bryn i Oslo ville forbedre akustikken på møterommet og gi veggen mer liv og tekstur. Kork | Klassisk ble også en praktisk og fin vegg som kan brukes aktivt i møter. Det flotte kontorlandskapet kombinerer grønne planter, interiør og kork veggen på en utsøkt måte!

MAD arkitekter som tenker nytt og bærekraftig valgte kork vegger på det nyrenoverte kontoret i Bergen sentrum. Det ble praktisk, lekkert, lunt og trendy!

Designbyrået Netlife Design ønsket å gi varme til de kalde betongveggene sine og samtidig får en stor praktisk oppslagstavle! Kork| Klassisk myket opp interiøret og passet flott inn!

Map arkitekter i Oslo valgte korkflisene for å gi lunhet til kontoret og bruke den til workshops og interne møter.

Haga Gulvstudio i Ålesund oppgaderte kontoret sitt med Kork | Klassisk. Kontoret ble lunt og koselig samtidig som veggen ble praktisk da den kan brukes som oppslagstavle.

 

Kikkut Reklamebyrå i Oslo ønsket å forbedre akustikken på møterommet og valgte Kork | Klassisk da de likte det funksjonelle med veggen at de kunne pinne på veggen og bruke det som moodboard i tillegg til at det ga en varm og trendy følelse og forbedret akustikken!

Compedge markedsbyrå i Oslo valgte kork flisene for å gi varme til det åpne kontorlandskapet. Veggen ble både trendy og praktisk!

Avia Production som driver med mye kreativt arbeid innen 3D animasjon og film trengte en praktisk oppslagstavle på møterommet. Kork | Klassisk ble både praktisk og lunt på kontoret og akustikken ble forbedret!

Pigment tatovering fikk en lekker og delikat resepsjon ved å kombinere mikrosement og kork.

Corcella, som driver med smarte interiørløsninger, bruker kork veggen som et moodboard og til brainstorming i møter.

Norsk Psykolog Forening valgte KORK | KLASSISK ved inngangen til kontoret for å dempe støy og skape en lunere trasè.

Siste fra Instagram

Bærekraftige vegger i naturmaterialer - kork

7 GODE GRUNNER TIL Å VELGE KORK:

  1. Kork er lyddempende. Cellestrukturen ligner en bikube. Millioner av hulrom gjør at korken har lydisolerende egenskaper (NRC=0,15)
  2. Kork veggen har et naturlig og organisk utseende som gjør at den får en fin og unik egenart.
  3. Korkens oppbygging som en stor, hard svamp gir en utmerket «pinne» funksjon. Dette gjør kork meget godt egnet til en oppslagstavle.
  4. Kork er et bærekraftig materiale som er fornybart! Trærne tar ingen skade av at barken innhøstes. Eika kan produsere kork i mange år da de kan bli opptil 250 år gamle og kan innhøstes hvert 9.år.
  5. Kork er også resirkulerbart og biologisk nedbrytbart. Velger du kork får du bærekraftige vegger!
  6. Kork har isolerende egenskaper og forbedrer innemiljøet på grunn av sine naturlige anti-mikrobielle egenskaper.
  7. Og sist men ikke minst… Kork fliser er veldig enkelt å montere selv med monteringslim!