KONTOR | KORK – STRIPS

Lyddempende fliser til vegg reduserer gjenklang på kontoret

WALL-IT har et bredt utvalg av produkter som egner seg meget godt til kontorlandskap, møterom og stillerom. Veggproduktene er i innovative naturmaterial og gir struktur og liv til veggene. Gi veggene et enkelt ansiktsløft og du vil kunne nyte godt av forbedret akustikk og et lunere uttrykk. Dårlig akustikk er en kilde til frustrasjon og ineffektivitet. Ved å ha noen kontrastvegger i f.eks kork vil gjenklangen reduseres og det blir bedre lydforhold på kontoret.

Musikernes Fellesforbund (MFO) ønsket å forbedre akustikken i sine møterom og stillerom og skape en varmere atmosfære. Ved å bruke kork | strips i fargen taupe ble interiøret bundet sammen på en fin måte. Korkveggen består av riller slik at lyset brytes på en spesielt vakker måte og skaper en lun stemning. Designet gir et moderne ekslusivt uttrykk.

Alma Eik Design Hub ønsket å freshe opp kontorveggene samtidig som de forbedret akustikken på møterommet. Kork veggen strips i fargen Ivory ble en nydelig komplimentær farge til kontoret og ga dybde og varme til interiøret.

Capitana forlag ville ha kork på kontoret for å bedre akustikken og for å ha en praktisk oppslagstavle. Valget falt på kork | strips pga det stilige rillete designet. Korken gjorde kontorlokalene lunere, forbedret akustikken og ble et praktisk og lekkert pinboard.

Vi har et stort utvalg i korkprodukter som kommer i ulike design, farger og prisklasser så her er mulighetene mange til å freshe opp kontoret og forbedre innemiljøet!

Siste fra Instagram