KONTOR | SOUNDTECT – TETRIS

Lyddemping på kontor

Showroomet HUB WALL-IT slet med dårlig akustikk på møterommet og valgte å bekle en vegg med Soundtect i modellen Tetris i fargen Glade. Panelene forbedret akustikken betraktelig og ble et lekkert design element på veggen. Med Tetris fikk kontoret både et fresht interiør og god lyddemping til glede for ansatte og besøkende.

Kapellveien Habiliteringssenter som samarbeider med Oslo universitetssykehus jobber med å utrede og diagnostisere nevrologiske utviklingsforstyrrelser. Da de opplevde utfordringer med dårlig akustikk valgte de blant annet lyddempende panel fra WALL-IT på møterommet.

Soundtect er spesialdesignet panel som absorberer lyd meget bra slik at gjenklangen blir mindre. Panelene monteres ved hjelp av branketter rett på veggen. Akustikken på møterommet ble vesentlig forbedret etter at Soundtect panelene var montert og møterommet kunne endelig tas i bruk. Panelene har en fin designfinish som løftet interiøret i rommet. Soundtect kommer i flere trendy design. Habiliteringssenteret valgte modellen Tetris. Her kan du lese om denne modellen. 

Her kan du kjøpe og lese mer om Soundtect. 

WALL-IT tilbyr flere flotte produkter som egner seg meget godt til kontor, stillerom og møterom. Flere av produktene har gode lyddempende egenskaper som forbedrer akustikken. Se WALL-IT sitt brede utvalg av produkter.  Skap et trendy møterom/kontor med WALL-IT sine produkter og få et bedre innemiljø med forbedret akustikk!

Les mer om Tetris her

Siste fra Instagram