KJØKKEN | KORK – PEAK

Vegg fliser i kork

Privatkunde i Oslo slet med dårlig akustikk på kjøkkenet på grunn av mange vindusflater og gipsvegger. For å dempe den ubehagelige gjenklangen valgte de vegg fliser i kork.

Peak er kork fliser med et lekkert 3D mønster som gjenspeiler naturens vakre former. Kork flisene består av et mønster av 16 asymmetriske trekanter. Mønsteret kan minne om fjell eller sanddyner i ørkenen. Veggflisene er dekorative og gir dybde, farge og tekstur til veggen i tillegg til at de er med på å redusere sjenerende gjenklang. Det lekre designet skaper en flott refleksjon av lyset og gir en varm og lun stemning. Peak har vunnet designpris for nyskapende design og bærekraftig materiale.

FORBEDRER AKUSTIKKEN

Med kork får du trendy kvalitetsvegger som forbedrer akustikken. Grunnen til at kork er lyddempende er at naturmaterialet har millioner av hulrom som kapsler inn lyd. Hulrommene gjør at korken har lav vekt og er et behagelig materiale.

Vegg fliser i kork har blitt veldig populært og passer like bra hjemme som på kontoret. Korken har lav vekt og er et behagelig naturmaterial. Korkflisene kommer i størrelsen: 250 x 250 x 25 mm. Flisene er brann- og inneklima sertifisert og her 100% miljøvennlig. Flisene er enkle å montere selv med monteringslim rett på veggen. Du trenger ikke å gjøre noe forarbeid på veggen før du monterer så du sparer masse med tid! En gøy og effektiv måte å oppgradere interiøret på 1-2-3!

Her kan du lese mer om de dekorative korkflisene.

La deg inspirere og finn din favoritt!

Før- og etter bilder

Siste fra Instagram