KJØKKEN | KORK – KLASSISK – FARGET

Privatkunde i Oslo ønsket å freshe opp de hvite endeveggene på kjøkkenskapene samt den ene veggen på kjøkkenet. Valget falt på Kork | Klassisk i fargen Ivory da denne passet nydelig inn med resten av det skandinaviske interiøret. Fordelen med kork veggen var at den i tillegg til å gi lunhet til rommet også kunne brukes som en praktisk oppslagstavle til oppskrifter, bilder, tegninger etc.

Den praktiske korktavlen gjør det raskt og enkelt å skifte uttrykk på veggen uten å lage hull i veggen. Kork flisene på endeveggen av kjøkkenskapene skjulte også den sjenerende skjøten mellom kjøkkenskapene og gjorde endeveggen mer helhetlig.

Kork | Klassisk farget kommer i 10 lekre farger. Det gjør at du kan leke deg med ulike uttrykk. Flisene kan også enkelt kombineres slik at du kan ha to eller  flere farger kombinert på en vegg dersom du ønsker det. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Vi vil ikke anbefale å ha korkflisene nær sprut- eller vannsone på kjøkkenet. På de øvrige kjøkkenveggene passer de ypperlig og ved å impregnerer flisene før montering vil man enkelt kunne tørke bort evt kaffesøl etc.

Her kan du lese mer og kjøpe kork flisene

7 GODE GRUNNER TIL Å VELGE KORK:

  1. Kork er lyddempende. Cellestrukturen ligner en bikube. Millioner av hulrom gjør at korken har lydisolerende egenskaper (NRC=0,15)
  2. Kork veggen har et naturlig og organisk utseende som gjør at den får en fin og unik egenart.
  3. Korkens oppbygging som en stor, hard svamp gir en utmerket «pinne» funksjon. Dette gjør kork meget godt egnet til en oppslagstavle.
  4. Kork er et bærekraftig materiale som er fornybart! Trærne tar ingen skade av at barken innhøstes. Eika kan produsere kork i mange år da de kan bli opptil 250 år gamle og kan innhøstes hvert 9.år.
  5. Kork er også resirkulerbart og biologisk nedbrytbart. Velger du kork får du bærekraftige vegger!
  6. Kork har isolerende egenskaper og forbedrer innemiljøet på grunn av sine naturlige anti-mikrobielle egenskaper.
  7. Og sist men ikke minst… Kork fliser er veldig enkelt å montere selv med monteringslim!

Siste fra Instagram