FRISØR | KORK – BRICKS

Grønne vegger hos Adam og Eva

Den trendy frisørsalongen Adam og Eva ved Torgalmenningen i Bergen ønsket grønne vegger for å gi liv og lunhet til lokalet. De ville invitere naturen inn ved å bruke naturmaterialer. I tillegg slet de med dårlig akustikk så de trengte produkter som reduserte gjenklang i salongen. For å få inn litt av naturen, sette farge på tilværelsen og forbedre akustikken ble kork flisene Bricks i grønn valgt. Dette ble kombinert med Mose i fargen Furunål. Resultatet ble en lekker og fresh frisørsalong med en rolig atmosfære.

Kork flisene Bricks har en trendy teglstein look og en taktil struktur. Kork flisene kommer i 3 ulike lengder og tykkelser, noe som gir en stilig 3D effekt. Det gir en fin dybde og tekstur til veggen. Korken kommer i 8 lekre farger. Den grønne fargen som ble valgt hos Adam og Eva gjorde interiøret lunt og behagelig. Fargen passet også veldig bra til mosen.

Kork flisene er enkelt å montere selv ved å lime rett på veggen med monteringslim. Så lenge veggen er rett trengs ingen forarbeid så du sparer masse tid på å bruke kork. Materialet har lav vekt og er veldig behagelig å jobbe med. Du kan også enkelt tilpasse korken ved å skjære med en skarp kniv. Både kork flisene og mosen forbedrer akustikk så Adam og Eva fikk både oppgradert interiøret og redusert gjenklangen i lokalet.

Å kombinere Mose og Bricks er populært da teglstein looken blir myket opp med mosen. Det er en stilig kombinasjon som passer like godt hjemme som på kontoret/salongen. Begge materialene er bærekraftige, naturlige og resirkulerbare. Noe som gjør at de passer veldig godt til grønnere prosjekter og for den miljøbevisste forbruker.

Her kan du lese mer om Kork | Bricks og Mose.

Siste fra Instagram