BUTIKK | KORK – PEAK

Kork fliser til vegg i ulike 3D mønster

WALL-IT tilbyr kork fliser til vegg som egner seg veldig bra som dekorvegg både til butikk, kontorlokaler, offentlige bygg og hjemme. Produktene forbedrer akustikken ved å redusere gjenklang og kan brukes på vegger eller i himling. Kork flisene Peak er veldig populære på grunn av det lekre designet og de flotte fargene. Designet er inspirert av naturen og glir lekkert inn med skandinavisk interiør.

Showroomet HUB WALL-IT i Oslo valgte å bekle den ene veggen med Peak i fargen Ivory for å skape et naturlig blikkfang ved inngangen til Showroomet. Veggen ble taktil og lun og gav farge og liv til interiøret.

For å skape et blikkfang valgte Alma Eik Design Hub kork fliser til vegg fra oss i modellen Peak i fargen Ivory. Veggen passet flott inn med resten av det stilfulle designinteriøret. Butikken ligger på gateplan i en av de travle hovedgatene i Kristiansand sentrum og veggen er godt synlig utenifra. Veggen har generert en del ekstra trafikk inn i butikken på grunn av dens nyhetsverdi, utseende og kombinasjon med andre møbler!

Interiør – og møbelbutikken NoDe som selger nordisk eksklusivt design frisket opp veggen med Kork | Peak i fargen sort. Det ble et nydelig blikkfang i butikken.

Peak er et kork produkt som har et elegant utseende samtidig som det forbedrer akustikken ved å redusere gjenklang med 30%. Peak kommer i 14 flotte farger som gjør at man kan skreddersy sin egen vegg ut i fra egne fargevalg og fargekombinasjoner. Kork veggen er et resultat av innovasjon og ny teknologi som har greid å skape nye spennende mønster samtidig som kork egenskapene bevares.

Peak er et DIY produkt som veldig enkelt monteres på slette vegger. Du trenger ingen forarbeid eller grunning så lenge veggen er slett. Kork produktene til WALL-IT er dermed et veldig bra alternativ til tapet, fliser, panel og maling og gir veggene liv og tekstur!

Her er en monteringsvideo av kork som viser hvor enkelt våre korkfliser monteres på veggen.

Se dine mange muligheter med Peak

Siste fra Instagram